Уточнення умов переходу на “ІТС Ретро” для підтримки програм попереднього покоління

В грудні 2020 року було оголошено про запуск інформаційно-технологічного супроводу програм попередніх поколінь за спеціальними тарифами (“ІТС Ретро”), а також склад “ІТС Ретро” і правила оформлення договорів.

У цій новині уточнюються: номенклатура “ІТС Ретро” і наводяться умови переходу на “ІТС Ретро”.
 

“ІТС РЕТРО ДЛЯ ВІДДАЛЕНОГО ОФІСУ”

Для випадків використання на підприємстві декількох однойменних продуктів попереднього покоління “Управління торговим підприємством” (УТП) або “Управління виробничим підприємством” (УВП) вводиться спеціальний “ІТС Ретро для віддаленого офісу” (“ІТС Ретро ДВО”). На відміну від “ІТС Ретро” для “ІТС Ретро ДВО” відсутній поділ на категорії, а його вартість залежить від кількості однойменних продуктів, для яких оформляється “ІТС Ретро ДВО”.

З 01.07.2021 р. в продажі наступні номенклатурні позиції:

Кількість “ІТС Ретро ДВО”Роздрібна ціна,
грн. без ПДВ
від 1 до 52 700
від 6 до 102 400
від 11 до 202 100
від 21 до 501 800
від 51 до 1001 500
більше 1001 200

Наприклад, якщо організація придбала вісім УТП для ведення обліку в різних підрозділах, то для отримання ліцензійної технічної підтримки їй необхідно:

  • для одного з продуктів УТП зареєструвати “ІТС Ретро” 1-ї категорії
  • для інших семи УТП зареєструвати “ІТС Ретро ДВО” за ціною “від 6 до 10”

Таким чином оформлення договорів “ІТС Ретро ДВО” дозволяє отримувати ліцензійну технічну підтримку з суттєвою економією.

УМОВИ ПЕРЕХОДУ НА ПІДТРИМКУ ПО “ІТС РЕТРО”

У даному розділі наводяться умови переходу на обслуговування по “ІТС Ретро” для продуктів УТП і УВП. Для оформлення переходу, а також в разі виникнення питань, слід звертатись до вашої обслуговуючої компанії .

1. Реєстрація “ІТС Ретро” проводиться тільки для незв’язаних продуктів УТП і УВП. Процедура роз’єднання буде виконана автоматично 01.07.2021 р. Ніяких додаткових дій користувачам здійснювати не треба.

2. Якщо організація для ведення обліку одночасно використовує обидва програмні продукти УТП і УВП, то для отримання підтримки з 01.07.2021 р. слід одночасно оформити:

  • для УТП – “ІТС Ретро” 1-ї категорії
  • для УВП – “ІТС Ретро” 2-ї категорії

3. Якщо організація для ведення обліку одночасно використовує кілька однойменних програмних продукту УТП і/або УВП, то з 01.07.2021 р. користувачеві необхідно оформити “ІТС Ретро” відповідної категорії на один з однойменних продуктів та “ІТС Ретро ДВО” на інші однойменні продукти.

Наприклад, у виробничо-торговельній корпорації в користуванні знаходиться три програми УВП (або одна УВП і дві УВП для віддаленого офісу) у виробничих підрозділах і дев’ять програм УТП в торгових підрозділах. З 01.07.2021 р. користувачеві необхідно оформити:

  • “ІТС Ретро” 1-ї категорії (для одного з УТП) і вісім “ІТС Ретро ДВО” (для інших восьми УТП)
  • “ІТС Ретро” 2-ї категорії (для одного з УВП) і два “ІТС Ретро ДВО” (для інших двох УВП або УВП для віддаленого офісу)

4. Користувачі УТП і УВП, які мають діючий договір “ІТС ПРОФ” або “ІТС ТЕХНО”, будуть обслуговуватися до кінця дії поточного договору без додаткових доплат за умови реєстрації апгрейду на “ІТС Ретро” відповідної категорії в червні або липні 2021 року.

5. Якщо на УТП або УВП оформлений “ІТС ДЛЯ ВІДДАЛЕНОГО ОФІСУ”, то він діє до закінчення терміну без додаткових оплат за умови, якщо на основний продукт зареєстрований апгрейд на “ІТС Ретро” відповідної категорії в червні або липні 2021 року.

6. Для “ІТС ПРОФ” та “ІТС ТЕХНО” з щомісячною оплатою заборонено виконання апгрейду на “ІТС Ретро”. Користувачі, які мають такий договір, можуть скасувати його і в залежності від періоду скасування оформити новий договір ІТС і апгрейд на “ІТС Ретро” або “ІТС Ретро” відповідної категорії.

7. З 01.07.2021 р. забороняється реєстрація пільгового періоду супроводу для УТП або УВП, незалежно від дати придбання даних програмних продуктів.

8. Для “ІТС Ретро” не діє програма лояльності.

9. У разі переходу з УТП або УВП на інші програмні продукти на умовах апгрейду не передбачена компенсація невикористаного терміну супроводу “ІТС Ретро” ні в грошовому вираженні, ні шляхом перенесення терміну дії “ІТС Ретро”, що залишився, на новий продукт.