Плани підвищення цін на програмні продукти “BAS Комплексне управління підприємством” і “Управління торговим підприємством”

У жовтні 2019 року було випущено продукт “BAS Комплексне управління підприємством”, який позиціонується як заміна для програми “Управління торговим підприємством” на підприємствах, для яких первинним є управлінський облік.

Продажі продукту “BAS Комплексне управління підприємством” за минулий з моменту випуску період показали, що маркетингове позиціонування виявилося правильним. Однак цінова пропозиція для даного продукту виявилася істотно заниженою, що призводить до того, що продукт намагаються використовувати для завдань, для вирішення яких є спеціалізовані програми з більш високим цінником.

Для виправлення цінового перекосу повідомляємо про плани підвищення цін з квітня 2021 року на програмні продукти “BAS Комплексне управління підприємством” і “Управління торговим підприємством”. Роздрібні ціни, які планується встановити з 01.04.2021 р., наведені в таблиці.

НайменуванняРекомендована
роздрібна ціна,
грн. без ПДВ
“BAS Комплексне управління підприємством”50 000
“Управління торговим підприємством”45 000

Звертаємо увагу, що розміщені заявки на покупку можуть бути відвантажені за старими цінами тільки до 31 березня 2021 р. включно (останній робочий день березня 2021 р.). Починаючи з 1 квітня 2021 року відвантаження буде здійснюватися за новими цінами незалежно від дати розміщення заявки.